Rastos klaidos:

Gaminame patys - CNC frezavimas
Gaminame patys - CNC frezavimas

Visuomet geriau, kai viską atlieki savo rankomis. ELENSEN patys gamina stalviršius su CNC frezavimo staklėmis. Skirtingos formos, tikslumas ir kokybė yra tai, ką galime pasiūlyti!

CNC frezavimas yra specifinė CNC apdirbimo rūšis. Kompiuterizuoti valdikliai naudojami gaminant suprojektuotą detalę, kurios kokybė ir tikslumas yra itin aukšti dėl šio apdirbimo būdo. CNC frezavimas naudojamas daugelyje pramonės šakų, kuriose reikalaujamas tikslumas, vienodumas ir aukšta gaminio kokybė. CNC staklių pagalba pagal kompiuterinėje programoje nustatytą kontūrą išpjaunama ypač tiksli detalė iš plastiko, metalo, medžio, keramikos ir kitų medžiagų.

Šiuo metu mes apdirbame ąžuolo, uosio, ąžuolo lukšto MDF, įprastą MDF, Compact HPL ir kitas medžiagas, kad pagamintume ELENSEN stalus. Bendradarbiaudami su dizaineriais ieškome idealių sprendimų jūsų namams, todėl išbandome naujas medžiagas ar apdirbimo būdus. Esame lankstūs, nes turima technika leidžia kurti ir improvizuoti.

Jei ilgai ieškojote būtent to staliuko - galime padėti ir pagaminti jį pagal jūsų norus! Susisiekite su mumis: custom@elensen.com