Rastos klaidos:

Užtikriname kokybę - HPL
Užtikriname kokybę - HPL

Vienas iš populiariausių ELENSEN staviršių yra betono imitacijos HPL, klijuotas ant MDF. Šio stalviršio išvaizda puikiai dera moderniuose interjeruose, toks staliukas puiki detalė, o taip pat toks stalviršio pasirinkimas yra puikus naudojimui. Būtent apie tai šiame įraše papasakosime plačiau.

HPL - lakštinė diaugiasluoksnė medžiaga, gaminama aukšto slėgio ir aukštos temperatūros sąlygomis presuojant kelis sluoksnius popieriaus: fenolio dervose mirkyti popieriaus lakštai, dekoratyvinis popierius impregnuotas melamino derva, o viršutinis dekoratyvinis sluoksnis padengtas permatoma melamino plėvele, suteikiančia paviršiui stiprumo. HPL pavišius atsparus vandens ar garų poveikiui, karščiui, trinčiai, braižymams, todėl dažniausiai naudojami darbo stalų, virtuvinių stalviršių ir sienelių, baldų fasadų gamybai.

Visuomet išbandome naudojamas medžiagas, todėl galime užtikrinti, kad asortimente esantis betono imitacijos stalviršis yra puikus pasirinkimas. Netyčia apipaišėte stalviršį pieštuku ar tušinuku? Ne bėda, paviršius puikiai išsivalė! Išsipylė puodelis vandens, arbatos, sulčių ar vyno? Paimkite šluostę ir nuvalykite paviršių – kadangi paviršius yra keliasluoksnis, jis neįsigers ir dėmės neliks. Bijote, kad stalviršis išsibraižys? Patikrinome ir tai – jokių žymių. ELENSEN siūlo didelį staliukų su betono imitacijos stalviršiu pasirinkimą – nuo 120x60 cm ar 100x100 cm iki 40x40 cm staliukų iš FOREST kolekcijos. Tačiau nebijokite eksperimentuoti ir rašyti, jei jums reikalingi kitokie matmenys ar HPL – mes visuomet padėsime realizuojant jūsų vizijas!

Jei ilgai ieškojote būtent to staliuko - galime padėti ir pagaminti jį pagal jūsų norus! Susisiekite su mumis: custom@elensen.com