Rastos klaidos:

Užtikriname kokybę - stalviršių gausa
Užtikriname kokybę - stalviršių gausa

ELENSEN jau beveik ketverius metus gamina ir pardavinėja stalus visoje Europoje. Nuo idėjos iki produkto jūsų namuose - Lietuvoje visi procesai atliekami po vienu stogu. Štai kodėl kokybę galime stebėti bet kurioje stadijoje.

Bet kuri medžiaga, kurią nusprendžiame naudoti, visada išbandoma kuriant produktą. Štai kaip mes pasirenkame geriausią variantą. Šiuo metu siūlome milteliniu būdu dažyto plieno stalviršius, ąžuolo masyvo, ąžuolo fanerą, MDF, Compact HPL ir kt. Net ir po daugelio metų gamybos tobuliname pagal klientų gamybą ir rekomendacijas. Mums tai labai svarbu gauti grįžtamąjį ryšį ir jį įgyvendinti.

Visiems mūsų aliejuotiems stalviršiams naudojame organinius aliejus, kurių sudėtyje nėra vandens, o ingredientai yra iš natūralių šaltinių be lakių organinių tirpiklių. Šiuo metu siūlome stalviršius iš MDF lakuoto bei ąžuolo masyvo arba uosio. Taip pat gaminame stalviršius iš labai patvaraus HPL Compact. Šie stalviršiai yra saugūs maistui ir atsparūs vandeniui. Mūsų tiekėjai gali suteikti platų spalvų ir dizainų pasirinkimą.

Jei ilgai ieškojote būtent to staliuko - galime padėti ir pagaminti jį pagal jūsų norus! Susisiekite su mumis: custom@elensen.com