Rastos klaidos:

Gaminame patys - CNC lankstymas
Gaminame patys - CNC lankstymas

Vis dažniau ir dažniau mūsų asortimente galite pamatyti lankstytus staliukų rėmus, tad šįklart pristatome mūsų pačių atliekamą CNC lankstymo procesą!

Savo gaminiams galime naudoti plieninius vamzdžius, kurių skersmuo siekia 38mm. Galime suformuoti net sudėtingas 3D formas, kadangi lenkimui naudojame 4 ašių lankstymo CNC stakles. Turėdami tokias galimybes, galime sukurti vienetinio dizaino gaminius, kurie džiugins klientą.
Šiuo metu siūlome šias kolekcijas, kurios pagamintos naudojant būtent CNC lankstymo stakles - VINGIO, SLED, ELEGANS kolekcijų staliukai.

Kompiuterinis skaitmeniniu būdu valdomas (CNC) lenkimas yra unikalus gamybos procesas, kurio metu roboto rankos stumiama viela ar vamzdelis važiuoja per seriją servo varomų volelių, kad lenktų ir formuotų medžiagas į konkrečias konfigūracijas. Toks lankstymas yra tikslus ir puikiai tinka nedideliems gabaritams - stalams.

Jei ilgai ieškojote būtent to staliuko - galime padėti ir pagaminti jį pagal jūsų norus! Susisiekite su mumis: custom@elensen.com