Rastos klaidos:

Gaminame patys - virinimas
Gaminame patys - virinimas

Suvirinimas yra ekonomiškas ir efektyvus būdas sujungiant metalą vienas su kitu. Tai vienintelis būdas sujungti metalą prie dviejų ar daugiau metalo gabalų taip, kad jie veiktų kaip vientisas vienetas. ELENSEN tai geriausia saviraiškos priemonė gaminant stalus!

Mūsų gaminiams naudojamas plienas ar nerūdijantis plienas. Gaminiai sudaryti ne vien iš vamzdelių, bet ir iš strypų, skardų, lankstinių - viskas preciziškai suvirinama naudojant įvairius suvirinimo šablonus. Naudojamame elektrinio suvirinimo procese elektros energija paverčiama šiluma. Šilumos energiją paversti šiluma galima elektros lanku, leidžiant elektros srovę per išlydytą šlaką, sustabdžius greitai lekiančių elektronų srautą, indukuojant metale srovę. Sujungimo zona kaitinama tol, kol išsilydo. Toks lydomasis suvirinimas yra universalesnis.

Turėdami ilgametę patirtį užtikriname virinamų gaminių tikslumą bei kokybę. Suvirinti gaminiai taip pat tvirti, stabilūs ir ilgaamžiai. Mum itin svarbios šios gaminio savybės, todėl kaskart stengiamės tobulinti ir užtikrinti vis geresnį rezultatą.

Jei ilgai ieškojote būtent to staliuko - galime padėti ir pagaminti jį pagal jūsų norus! Susisiekite su mumis: custom@elensen.com