Rastos klaidos:

Gaminame patys - miltelinis dažymas
Gaminame patys - miltelinis dažymas

Kiekvienas ELENSEN staliukas yra dažomas savo turimoje dažymo kameroje. Būtent dėl to galime pasiekti aukščiausią dažymo kokybę, eksperimentuoti ar pasiūlyti nestandartines spalvas - viskas mūsų rankose.

Mūsų metaliniai gaminiai dažomi milteliniu dažymu. Tai procesas, kuomet dažoma sausais miltelių formos dažais, todėl kartais šis dažymo būdas vadinamas sausuoju dažymu. Kuomet daiktas padengiamas dažais, jis kišamas į krosnį, kur dažai išsilydo lygiai padengdami paviršių. Krosnyje dažų miltelių cheminiai junginiai sureaguoja tarpusavyje ir polimerizuojasi, taip pagerindami dažų savybes. Taip dengiamas paviršius puikiai tarnaus ir bus puikios išvaizdos - tarsi nulietas.

Būtent šis dažymo būdas pasirinktas dėl šių privalumų: - paviršius apsaugomas nuo rūdžių; - sudėtyje nėra toksinių medžiagų, kenksmingų lakiųjų organinių junginių - taip saugome darbuotojų ir aplinkos gerovę; - didelė spalvų gama; - paviršius tampa itin atsparus trūkinėjimui, braižymui, išblukimui; - apsaugo paviršių nuo UV spindulių.

Jei ilgai ieškojote būtent to staliuko - galime padėti ir pagaminti jį pagal jūsų norus! Susisiekite su mumis: custom@elensen.com